}

:: JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR ::

arinie rajin bnr nk usha2 blog owg..
pas ak jmp entry psl 'JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA &MESIR'
entry nie dtulis olh tuan pnye blog nie http://kamiterritory.blogspot.com/
yg besnye 10 bloger yg tpilih akn dpt adiah dri rusia or mesir..
kowg just plh adiah dr mesir or rusia..(jgn tamak k..satu je)
mcm best jekn..pkr dok pkr..
Click Me~
ak nk tryla..
mne taw ak brtuah!!

nah syarat2 dye!!

1.  Jadi follower blog ni (bukti penyertaan)
2.  Buat simple entry berkenaan giveaway kami ni yang bertajuk : JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR
3.  Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih
4. Hebah-hebahkan Give Away ini kepada rakan-rakan anda.
5. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen entry ni untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway dari kami nanti. Komen anda mestilah berbunyi "Hye! Saya telah menyertai Jom Join Give Away Rusia & Mesir. Saya sertakan link entry ini (link entry anda) sebagai bukti penyertaan. Jika saya bertuah saya nak hadiah dari (RUSIA @ MESIR ) sebagai hadiah.TQ! (^^,)
 6. Senang sahaja kan? (^^,)v
tapi kowg mst ingat aw..
tarikh ttp dye adalah
(31 julai 2010 (12.00pm)

pada kowg yg ase bminat ape lg join r..
klu x kowg yg rugi... 
10 hadiah misteri dari Rusia & Mesir menanti untuk semua yang berminat nak join…
Boleh pilih sama ada nak hadiah dari Rusia atau Mesir SAHAJA tak boleh pilih dua2 taw. Edisi terhad!
(5 hadiah dari Rusia & 5 hadiah dari Mesir)

\
TERIME KASIH MEMBACA....

2 nasihat mereke:

  1. Hye dear! tQ sbb join Give Away Rusia & Mesir. Tnggu keputusan hujung bln Julai nie k. Semoga berjaya! (^^,)v

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...