}

JOM IKUT TEHA GIVEAWAY

salam satu malaysia



jom ekot ain join GA lg!!!
dbuat oleh TEHA

SYARAT-SYARAT:
1. firstly, wajib menjadi follower blog http://tehanurfateha.blogspot.com
dan printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..)

**untuk printscreen tekan butang "prtsc sysrq" di bahagian atas keybord anda dan paste dekat paint atau powerpoint. kemudian save as picture...
 ( DAH FOLO!! )

3. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakan anda untuk menyertai giveaway contest ni..
EMM DH WTKAN 2??

ain tag
mamlyna
BoolEan HeleNA

bukti???
 :
 :

4. letak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)
ADE TEPI 2 >>>>

5. Wajib share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)
EMM SIAP SUDA!!

6. kemudian, selepas dah join tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY.

MESTI DH BUAT PNYE!!

post signature
TERIME KASIH MEMBACA....

0 nasihat mereke:

Post a Comment

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...