}

TTM buat LUCKY DRAW!!

n3 nie akn melekat,tibe mase ain akn cabot yea..sila scrol bwh utk n3 baru


hye ualls...

petang nie ain join luck draw dari TTM..
hadiah dye bkn maen lg ok..
nak taw adiah tgk bawah yea...
jom ramai2 meriah lucky draw nie niea...
kalau nak ekot ain join klik cinie


16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric












Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye) MESTILA SY

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) SUDAH TENTU,SGBESI JE KOWT

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.) OK,BETOLLKN STIC POST NIE

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)OK JAP LG AIN ANTA

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

TERIME KASIH MEMBACA....

8 nasihat mereke:

  1. oppsss..link ke blog ahkak mana dik nonnn?? hehehe

    Topsyturvymum first lucky draw tu

    ReplyDelete
  2. thanx sis...
    ain akn betulkan skrg..
    heheh

    ReplyDelete
  3. my number yea...
    hope ade la lucky ain kn..
    amin..

    ReplyDelete
  4. gud luck. moga sis menang. nnti jgn lupe share taw!. hehe.. kidink.

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...