}

ain lelong nie

hye ualls...
n3 k'enam rabu 20/10/10...

rajin pulak makcik ain nie update n3 harinie kn...
ualls tak pelik ke??hehhehe
kalau makcik nie update blog mesti join gA, tapi harinie tak pulakkan (jgn tpadaye ok) ...
 n3 nie ain bukak utk lelong @ jual baju..
ade sape2 nak beli tak agak2nye???


layan la gambo2 bawah nie...

kod : 01

harge asal : rM 66..
bran : pop soda
saiz :08 (L)
tak penah pakai lagi ok (tgk siap ade tag lg)
ain lelong 

bookg : syawalsimpsons ........................................................


 

kod :02
harge asal : rM 59.90
bran : yogi
saiz : xL
nie pon tak penah pakai lagi yea..
ain lelong 
rM : 25

............................................................


kod : 03
harge asal : rM 35
bran :flower
saiz :free saiz
nie pon tak penah pakai lagi yea..
ain lelong 
rM : 17
......................................................................................................................

kod : 04
harge asal : rM 17
bran :salt&pepper
saiz :L
nie pon tak penah pakai lagi yea..ade zip tepi yea
ain lelong 
rM : 12
bookg :eykn
................................................
kod : 05
harge asal : rM 25
saiz :free saiz
nie pon tak penah pakai lagi yea..
ain lelong 
rM : 13
...................................
dan yang penting baju nie cemua ain tak penah pakai lagi yea..
dan harge tue cemua termasok harge pos yea..,murah x??
kalau ualls nak coment bawah nie yea... harge ain bg tawar lagi ok..ade ke yg nak?? 
sile kan....

TERIME KASIH MEMBACA....

16 nasihat mereke:

  1. macam berminat la ngan baju yang 1st 2..mmmm....

    ReplyDelete
  2. syawalsimpsons..

    minat ke??
    cemua 2 xde sape lg nak...
    klu nak bg taw yea..

    ReplyDelete
  3. boleh x reserve tok sue dl....heheheh....gaji tarak ada...minggu dpn baru ada...isnin dpn, sue beli..ok x?????

    ReplyDelete
  4. syawalsimpsons...

    bole aje sis..
    ain xksh...
    yg kod 01 kan..

    ReplyDelete
  5. akak mcm kenanyg kod 04 la ain...

    ReplyDelete
  6. eda...

    yeke sis...
    04 tue xde owg lg..
    klu nak bole aje..

    ReplyDelete
  7. ain,akk nak book 04 bole x? harga sekali postage kn?

    ReplyDelete
  8. kalo akk amk 2 harga leh lego ag kew?hehehhee

    ReplyDelete
  9. ekyn...

    04 yea..tue ade yg bkenan..tp xpe..nnt ain tny dye nak x..

    bole je sis..pilih la yea mne nak.

    ReplyDelete
  10. akk berkenan yg 04 tu,kalo ta de sape2 nak,tlg inform ye,akk nak bank in terus..

    ReplyDelete
  11. ok2...nnt ain infom kakt sis yea..
    :)

    ReplyDelete
  12. akk berkenan yg 04 tu,kalo ta de sape2 nak,tlg inform ye,
    yg 03 pon cm lawa jugak,harga mmg leh kurang lag ke cmne,,hehe,juz asking :)

    ReplyDelete
  13. ok nnt ain bg taw sis yea..
    o3 tue xde owg lg,sis tgj header ain,gmbran bju 03 tue mcm tue la.

    klu dua tuea = rM29, tapi ain bg rM25
    ok?

    ReplyDelete
  14. ain..sis berkenan juga..masih ada lagi ker..erm semua free saiz eh..

    ReplyDelete
  15. intan inn...

    ade yg da kene bookg la sis..
    yg free hnye 02.03,05 je

    ReplyDelete
  16. ain....nak byr camne...nak bayar ni...no.akaun..???????...nanti email kat suraya1510@gmail.com

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...