}

tgh hangin nie...

hye ualls...
n3 k'tiga isnin 4/10/10


sape keje celcom?? sila angkat kaki yea..
ain tegah hagin satu bdn ok dgn celcom berok nie (brdband)..suke2 ati mak bapak tiri laki ayah ko je kn disconect tanpa dsuruh!!klu skali dua tak ape.inie setiap 5minit disconect tanpe dsuruh pulak 2!! mane xhagin ain dbuatnye..
dahla line macam haram jadah!! lembat nak mampos.. helo ain baru bayar kowt berok nie,sila jgn bzir kn air liur ain nak tpn buat aduan ok!!ko pokir ain xde keje laen ke ha..

ain nak maen game kat fB pon tak semangat ok..nak gumpat dekat wall fB pon xbest,,nak talk2 kat gmailtalk pon xde nafsu ok!!
sape2 yg agak2 keje celcom tolog la selesaikan masalah ain nie yea.. kalau tak,dgrla ain mmbebel time tpn buat aduan nnt..
sekia..

TERIME KASIH MEMBACA....

1 nasihat mereke:

  1. sis pun ade probz dngn celcom?
    hehe. yatie dulu pun ade mslah dengan celcom sbb x pulangkn refund. kne buat report la sys. hihi

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...