}

cadangan plz..

hye ualls...
n3 baru ptg nie..hhehe

s'benarnye xde idea nak post ape harinie..nak post hadiah yg baru tibe xmugkin agaknye,al maklum la tenet mgalami maslah jiwe yea.nak uplod gamba pon ssh..nnt tenet dah sht ain uplod pic adiah yg baru dpt yea..hehehe..
ain baru je susun atur jadual utk bulan nie n bulan depan (mcm pdane menteri la pulak)hehhehe
bile usha2,bln depan adelah bln yg paling bz,nak taw nape??
,eh ain cete ckit yea..hehehhe
bulan depan ain kene balik phg time raye haji,sbb atok kat kmpog buat kenduri,lepas tue 21.11 ain kene gerak trganu pulak,ade konvo dcane,,terganu tnggu kehadiran ain yea...hehehe..
lepas balik dari trganu,mybe nak pegi pangkor pulak,bcuti malaysia...dgn sape??tuuuttt biala rasia...
tapi bile2 pikir balik,bile ain nak keje??kalu keje kene minx cuty byk ari pulakkn..ish2..bg cdgan ckit..
dan yg penting ain nak tny...sape ddk trganu,,bole bg taw ain tak hotel yg best n dekat dgn teman tamadun islam??
ayah ain dh nak kene request awl2,maklumla time tue cuty sek,dan k0nvo ain utk satu malaysia..mesti ramaikn (wlaupun da taw)...sila la bg cadangan yea.. 

TERIME KASIH MEMBACA....

1 nasihat mereke:

  1. ain, da dapat ke adiah yg nadia pos? ke hadiah dari blogger lain? huhuh

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...