}
hye ualls....
n3 selase 19/10/10...

thanx pade ualls yg masih rindu nak bace n3 dari blog ain nie yea..
dan ain nak minx maaf kalau ain xsempat nak bw dekat blog2 ualls yg tglkn jejak kat blog ain nie jugak..nanti ain terjah balik blog ualls ok..
.....................................

harinie ain taktaw nak update ape kn..
jadi ain nak masok gambo mase ain p maju junction yea..
ade 2 keping je pic sempat amek..sebb ain p cane nak isi borang utk aply keje.. sape2 yg keje maju juction sila amek borang ain utk d'intiview,sbb ain da bosan giler dok umh nie..
layan jela yea...
hehhehee
maju junction...

gamba nie takde motif ok..
nie mase dalam lif.time dah nak balik...hehhe


nie pulak makcik ryhan..sejak2 solo molo nie..ain kua dgn dye jela..almaklumla nak kua dgn boy,dah cerai..jadi kua ngan gf je...

jap lagi ain nak g usha2 GA pulak..sape2 yg tag ain tue tungu yea,,,nnt ain join gA jugak..

TERIME KASIH MEMBACA....

0 nasihat mereke:

Post a Comment

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...