}

k'maafan ....

hye ualls...
n3 kdua isnin 4/10/10

maaf andai tajuk n3 p'tame mmbuatkan ualls lebih teruje untk mmbace yea...hehhehe
pade yg m'add ain d fB yg xkene acep,xpelula anta msj mara n mnunjuk rase syg kowg kat ain ek..
sebab ain takkn lupe ade sowg manusia mmberi ceramah free kat ain psl kesombogan ain, ain punye fb,suke ati ain la nak sombog ke x.ade ko kesah ke..ualls bygkn la bole dye ckp ain sombog sbb takreply msj dye yg tah ape2..pas2 bole pulak  nak mmalukn ain..sejak peristiwe itam tue(itam ke??) ain nekad xkn m'acep owg yg x ain knl kecuali kkwn ain(tgk betape murnienye diri ain)hahaha..ain xhoott pon smp ualls nak mara2 kn.jd lu pikir la cendiri..
thanx jugak pd yg ade tegor2 ain n msj2 ain yea.. dan ain ade dpt satu msj dari insan yg selalu bg ain smngat ttg edop nie,,
msj dye bbunyi (ayat xbole blaaa)

adeq nape dekat blog selalu je n3 pasal join contest n ga??nape xtulis psl life,ataw xtviti harian adeq?mase awl2 dulu ade gak le abg tgk n3 psl adeq,skag jgn harap,sebulan skali pon belom tntu n3 psl life,klu ade pon psl ga or contest??nape yea adeqku syg..(ayat ain copy dari msj yg insan nie anta ok)..

pade insan tsebut nie jawapannye yea..
kenape?? mmg kekdg ain trase nk tulis n3 psl ape yg jd dlm xtviti yg ain lakukn.tapi sebab ade dkalangan blogg n yg folo ain adelah insan yg mgintip xtiviti ain yea..mybe ade d'antare ualls yg phm ape yg ain rasekn..tapi biale ain xcerite details psl life n xtviti seharian ain yea..dan biala ade blogg yg singah d teratak burok ain nie mgatekn ain nie slalu je join contest..tapi tak ape,dowg tak taw ape yg ain rasekn.. 

pade anda pmbace diam dan yg trase, biale ain edop dgn aman yea..mugkin ain ade buat silap n salah,ain minx anda maafkn lah yea..hedop ddunia nie hnye sementare,esok luse ain taktaw ain hedop ataw mati,tapi bagi ain ruang utk mrasekn diri tidak dperhatikan yea..

TERIME KASIH MEMBACA....

2 nasihat mereke:

  1. laa..ada juga org cmtue ek??sbr je dear..huhu...ikut suka ain la nk tulis pe pun dlm blog..n btol gak..kte xtau sape yg jd silent reader kte kan..so kena gak hati2..=)

    ReplyDelete
  2. ade ifa,,tapi ain xbole buat ape..manusiankn..
    mcm2 peragai..terime jelakn..:)
    betol kte ifa,sbr je yg mmpu ain lakukn skarag..
    n mmg kene ati2 dgn pmbace diam nie,klu xpsl kite dowg dpt update ari2..

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...