}

taubat-eren

hye ualls..
n3 ahad 24/10/10 ...

harinie ain nak share lagu yg selalu ain dgr kat tpn pink ain tue,
walaupun lagu da lame ade dlm simpanan ain,sejak tpn nokia smp la ke tpn pink tue..
kalau tak silap ain,ain dgr lagu nie mase festime ain lawat blog irinie, ain suke masok blog ckicik nie aw.walaupun umo dye bawah ain,tp tak rugi klu lawat blog beliau,,dulu rajin jugak ckecik nie update blog,tp skrg dah kurag,sejak masok U niekn..
udahla tue,balik pd tajokkn, lagu yg ain maksodkn ade lah 

TAUBAT dari eren
Dalam kesendirianku
Dalam keputus asaku
Dalam penyesalan
Dalam pertaubatanku
Di tengah kedinginan malam
Di atas sejadah yang terbentang
Ku bertafakur bersujud berzikir
PadaMu ya Rabbi
Pesona malam yang dihiasi
Cahaya bulan dan bintang
Menemani kesendirianku
MenghadapMu Ya Rabbi
Aku bersimpuh di hadapanMU
Yang Maha mendengar dan melihat
Semua rintihan hati hamba
Dan kerisauan hati ini
Aku ingin bertaubat kepadaMu
Kembali jadi hambaMu yang beriman
Ya Allah yang Maha pengampun
Maha penyayang
Bagi umatNya yang bertaubat..

bagi ain lagu nie bawe makne t'sendiri utk ain,laen owg laen pndagankn,,bg ain i like this song ok !!!

TERIME KASIH MEMBACA....

1 nasihat mereke:

  1. boleh tau ,lagu yg sdg main kat blog ain ni apa tajuk nya ye? please nak sgt.

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...