}

JINKAMEN Giveaway

 

hye ualls..

ain join gA dari jinkamen
thanx pade azmask sebab ajak ain ijoin gA nie yea..

apakah gadjet kesayangan ain dan kenape???

yg ptame mesti la sony w995


tpn nie adiah dari ayah ain,sempene ain abes diploma aritue,
ayah ain mmg m'mahami ain taw,dye belikkn wane pink siap lg,tapi tak lupe gadjet k'dua syg ain
nokia 5300


 tpn nie jugak byk bbakti dgn ain,nak dekat 3 taon ain gune..
walau pon kkdang tpn nie kuat mrajok,ain ttp syg..
kalau xde yg lame,mane nak dtg yg barukn..hhehe
 gadjet k'tige ksyg ain adelah
compaq f700


latop nie adiah dari ayah ain jugak,sebab senang utk ain bwk p kelaz.ain syg giler dekat latop nie sbb,kalau maen game n tk movie mmg puas,sbb scren dye lebar 15.4 inci ok!! 

dah puas ain m'bebel ttg gadjet ksyg ain,ain nak tag kkwn pulak utk join.ualls nak join klik CINIE taw !!

ifa, 
LyNn'Azlina
ARIFFDA

sumber gamba : google

TERIME KASIH MEMBACA....

2 nasihat mereke:

  1. salam
    terima kasih sertai 1st GA Jinkamen
    selalu lah berkunjung ke blog saya untuk kita sama sama kita bertukar pendapat dan fikiran.

    ~thanx support me~

    ReplyDelete
  2. salam..

    sesame,,hope ain de luck,
    ade mase ain akn jjln kat cane yea..
    :)

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...