}

n3 mara nie!!!


hye ualls http://www.cute-smiley.com ..

ain update n3 gune mail je nie,nak post dekat blog tak boleh,mybe dtg bulan kowthttp://www.cute-smiley.com..
tadi bace pasal n3 nina..pastue trigat kes yg jd dekat ain dulu ( wllaupon tak bape same..hehhe)..
  barang da dlvery,tp tak samapai pon dekat tgn ain http://www.cute-smiley.com..
kalau skali ain bole maaf kn..tapi nie da dua kali ok..
fes dulu mase ain beli brg dekat yati. sumpah ain cakap ain tkilan sgt http://www.cute-smiley.com.bnd ain da oder siap pilih design mane ain nak tak sampai.
kalau takat 2 3 ringit bole la maapkn.tapi nie http://www.cute-smiley.com....

mase tue,ain puas la tpn pos SB,nak taw kn..tapi dowg lyn tak lyn je http://www.cute-smiley.com..
fest ain tpn ain ckp la nobo brg tue,dye ckp da anta,siap mara ain lg,ckp mybe brg tue owg amek. ( helo tempat surat ain siap bkunci ok!,slame nie owg anta brg ain dapat je,tak  penah ilang pon.).ain da marahmarah baru owg pjbat pos tue ckp bbaek,dye suruh tpn balik,sbb posmen yg anta tue tak balik lg.ok ain trime la lagi.kali k2 ain tpn dye bg alasan yg same,posmen tak balik lg.tapi dye mintak nobo ain,sbb kalau posmen tue balik,dye tpn ain..ualls taw smp arinie dye tak tpntpn taw..ain saba lagie...ak angap takde rezeki buat ain http://www.cute-smiley.com..

kali kdua jd mingu lepas http://www.cute-smiley.com,ain beli lens, tp da 7 ari kwn ain pos kn,smp la mingu nie tak dapat lagie.
mingu lepas ain tpn la pjbat pos SB tue,bg la taw brg ain tak smp,tp tgk kat web pos brg da dlvry..dye ckp la da smngu brg tue dowg anta..dowg bole ckp lagie,mybe barang cik tue owg amek kot,besela kalau letak dkt tmp surat,bkn slmat sgt kn..( yaallah sabar je ain)..bile ain nak ckp dgn posmen yg anta tue,dye ckp posmen tak balik lg..ok ain paham n sabar..tp ain punye la geram,siap ain ckp " nie nobo saya,kalau posmen yg anta tue da balik,sile tpn sya yea. trime kasih yea "

sampai dekat pukul 5 ain tngu,pjbat pos tue tak tpntpn ain jugak.ain geram ain tpn,


" en sye azryn yg tpn td,sy nak taw sttus brg saye,mcmmane?" bukan skali jd taw cmnie,byk kali ! kallau en nak ckp brg tue ilang,mustahil.sbb saye ade je dekat umah.sbb saye nie tak p manemane..tapi yg saye peliknye,kallau brg pos yg tak bnilai smp je kn dekat umah saye.kalau brg bnilai lesap pulak kn..bole bg terang dekat saye tak!" (amek ko ak maki)


" maaf yea cik,posmen yg hanta tue da maklumkn brg tue da slmat anta"


"oo yeke,slmat anta dkt sape,tgn posmen tue ke?? sy ade je umh,tp klbat posmen antasurat xde pon! en nie da masok kali k2 yea bnd nie jd dekat sy.sy arap en phm..takpela en,sy angap takde rzki sy kali nie,kalau bnd nie jd buat kali k3,sy takkn t'agakagak laporkn bnd nie yea,wallaupon hal yg kecik.trime kasih "

lepas kjadian tue,ain tak penah bg alamt umah ain kalau beli brg ataw nak pos kn brg yg bnilai,,serik kowt..tp ain tkilan sesangat mase beli beli brg dekat yati tue..pnye la ain tak sbrsbr http://www.cute-smiley.com nak tgk brg nye,tapi,aram...takpe yati nnt sis oder lg ok brg dari yati..hehhe

TERIME KASIH MEMBACA....

5 nasihat mereke:

  1. kesian ain... nina turut bersimpati... tapi tuhh laa.. nina dh lama tak beli brg secara on9... takut jd mcm ini laa... huhu

    ReplyDelete
  2. tue la psl..ksian kn..heheheh
    slme nie ainbeli brg on9 ok je..sejaksejak pndah cinie,laen pulak jd..
    tp yg mara je owg pjbt pos tue la..
    rase nak cilicili je mulot dye..
    xde budi bahase...

    ReplyDelete
  3. suruh la pos guna pos laju atau pos express..bleh track da sampai kat mane barang tu.sampai kat pembeli ke kat tangan posmen

    ReplyDelete
  4. kesian ain.. akak aritu gelabah gak sebab pos barang kat orang tak sampai2.. dah la orang beli kan.. punya la risau.. asik ke pejabat pos je akak tanya2. dah naik malu..

    ReplyDelete
  5. e_da..
    tue la kak..yg ain kcian tuan yg pos brg tue,dye isaw kn,brg dye pos xsmp..tp yg ain mara tue,pjbat pos tue,bole mara2 ain lg..hak ain kn,klu xde dpn mate sape tak mgamok..
    hehehe

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...