}

I need opinions ualls

 salam ualls...

lame dah ain tak conteng something dekat blog nie..
harinie ain nk kongsikn berite gumbire dekat uall..
ualls ingt tak ain penah cite ain dapat intiview smbg stdy dekat CIAST??
mase tue ambilan bulan april.ain takde rezeki mase tue nk masok c2..
tapi tak saje je gedik2 nk try semak tawaran kemasukan bulan JULAI..dan nie respon yg dberi


mase nie tak caye lagi..pastue ain klik butang pengesahan tawaran.nie la respon yang dberi


dalam hati ain bsyukur sesangat.dan tak rugi dulu ain patah semangat sebab tak dapat masuk CIAST..

tapi banyak ain kene pikirkan sebab,barubaru nie ain dapat intview dekat opis mmb ain,BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (M) SDN BHD
dan khamis aritue opis tue ade call utk srh ain anta resume balik..sbb nme ain de dlm shotlis dowg utk bg dekat cstmer dowg.kalau ade rezeki dc2 mybe ain akn terime tawaran tue..ape2 tpulang pade jawapn ain terime nnt,,

tapi bile ain dapat twran masok CIAST nie,buat ain tpikir2 lagi..uall owg ptame taw bnd alah nie.ibu ayah tak taw lagi..waaa.....
plz bg respon n idea dekat ain yea...
ain pelu sgt bantuan ualls...


harinie besday ibu ain!!
selamat hari jadi ibu..
moge ibu dkurnikan kesihatan  yg baek utk jage kami adeq bradeq..n moge ibu nampak CUn selalu!!!!
angah hope ibu suke adiah angah bg tue..2je adiah ptame dari angah utk bsday ibu..nnt angah bg adiah mahal lagi yea..sayang ibu!!! 


TERIME KASIH MEMBACA....

2 nasihat mereke:

  1. weeeeee... ^__^ sy pon dpt jgk...thniah utk kite b'2 ea...hihihi...

    ReplyDelete
  2. tahniah pd kamu jugak..
    klu ade rezeki jmp dcane yea....:)

    ReplyDelete

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...