}

Tudung Mania 2nd Giveaway


hye ualls..

ain join gA tudung mania
jom reramai join yea..
mane taw bole dapat 2 pcs (Inner neck Cover & Happy Colour Shawl )
nak join klik CINIE yea

 


TERIME KASIH MEMBACA....

alhamdulillah tuah 154


hye ualls...

alhamdulillah rezeki akhir januari 2011
dan tuah nobo 154..
ain salah sowg pemenang 1st Giveaway dari Lieroseqiemi
thanx yea adeq qimie cabot nobo sis..

aksi time adeq qimie tekon cabot nobo dlm magkok tue..comel kn
tahniah jugak pd pemenang yg lain jugak yea..
lepasnie bole la kite melaram dgn brooch baru nie..ain punye wane pinkmerah tue..

 

TERIME KASIH MEMBACA....

Malaysian Mom Bloggers Giveaway


hye uallls...

 ain join gA siti sifir
ualls nk join bole lg
esok due datenye 31/1/2010

gA nie sempene utk promosikn fB 'Malaysian Mom Bloggers'
ualls yg raserase nak  'Malaysian Mom Bloggers' sharekn n3 / giveaway ataw nak share produk ualls bole la klik CINIE
 mane taw bole upkn trafik ualls,
gA ualls dapat sambutan,
produks ualls d'kenalikan..

kalau ualls nak join gA Malaysian Mom Bloggers Giveaway 
klik CINIE yea..



TERIME KASIH MEMBACA....

Gadis dan isi dalam komputer

 hye ualls

GADIS 'HARD DISK' :
Perempuan jenis ini menyimpan segalanya selamanya

GADIS 'RAM' :
Perempuan jenis ini akan melupakan kita sebaik saja kita meninggalkannya (turn OFF)

GADIS WINDOWS :
Semua orang tahu perempuan jenis ini tidak boleh buat satu benda pun dengan betul, tetapi kita tetap tak boleh hidup tanpa dia .

GADIS SCREENSAVER :
Perempuan ini memang takde faedah apa-apa pun, tapi sekurang2nya dia boleh mengembirakan

GADIS INTERNET :
Perempuan ini susah untuk di'access'

GADIS SERVER :
Sangat sibuk apabila kita memerlukannya.

GADIS MULTIMEDIA :
Perempuan jenis ini ada keupayaan untuk mengubah benda buruk nampak macam cantik

GADIS CD-ROM:
Perempuan ini sentiasa pantas dan semakin pantas.

GADIS EMAIL :
Perempuan jenis ini pula, dari sepuluh perkara yang dikatakan, lapan tak masuk akal.

GADIS VIRUS :
Perempuan ini juga dikenali sebagai 'isteri' apabila kamu tidak mengharapkan sesuatu darinya, dia datang menginstallkan dirinya dan mengunakan semua sumber-sumber kamu. jika kamu mang'uninstall'kannya... kamu akan hilang sesuatu, dan jika kamu tak cuba meng'uninstall'kannya kamu akan kehilangan semuanya.





TERIME KASIH MEMBACA....

GIVEAWAY EYSHA


hye ualls..

ain join  gA dari sis eysha
ain nak tag :
sis intan
semua folower ain 
 

TERIME KASIH MEMBACA....

Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!

 
hye ualls...

ain pengikut ke 323 ye
buktinye ?


ualls nak join klik CINIE yea..
ain nak tag : cikniza


TERIME KASIH MEMBACA....

Hadiah FM dari Abu Dhabi


hye ualls..

ain join gA et
thanx et ajak join gA yea..
syarat2 cmua ain dah ekot.like pon dah..
mintakmintak de rzeki dapat fM dari abu dhabi kan..

id fB ain : Azryn Azmi



TERIME KASIH MEMBACA....

Cinta Hati 1st Giveaway


hye ualls..

ain join gA Cinta Aku dan Dia. 
 ualls nk join jomla yea..
mane taw ade yg b'tuahkan..
klik CINIE nak join yea..

ain nak tag :
Amieyr0smainie
& folower ain


 


TERIME KASIH MEMBACA....

Lucky Giveaway by littleimie

hye ualls..

ain join gA littleimie
 ualls nak join semapat lagi ok..
klik CINIE nak join yea..

ain nak tag :



TERIME KASIH MEMBACA....

Terlambat dan myesal

hye ualls..

tadi mase do bw,ain tbace n3 nie dari nazz purple..
ttibe ain trigat ksh yg blaku setaon lebih yg lepas..
sampai skrag ain mnyesal tak sudah,walaupon yg blaku te bukan pd diri ain,tp ain myesal sebab tak bkeras dgn insan yg bname kwn..
bnd nie jd mase ain blja dulu,tak silap ain mase ain sem 3 dekat iLp.. mlm sebelom kabar brite yg burok tue blaku,allah dah bg ptnjuk dekat kami,tp ats sebab degil yg tramat kwn ain si A tak amek berat pon..cete nye cmnie..huhu
hari kames sepatotnye kami budak ostel da bole balik,sbb jumaat cuti (tp ain tak ingat cty ape),tp sebab kesian kn mmB yg sowg lagie nie ain n mmb ain si A nie balik ari sabtu utk temankn kwn ain si B nie,mlm sabtu tue abg pd si A nie ade tpn,mak pd si A masok ospital,tp si A tak mau balik,mase tue da mlm,nak dpt trnspot p bus ssh..ain cube ckp dgn si A yg ain sngop teman dye balik mlm tue jugak,sbb tkt jd ape dekat mak si A nie..si A degil dye tak mau balik dan ckp mak dye ok,tngu esok baru balik..
bile sabtu tibe,
ain trigat lagi,mase smp dekat betolbetol depan pintu pagar nk kluar iLP,akak si A tpn bgtaw mak si A tenat..kami bgegas p bustop,mcmmcm kami lalui,bus utk ke kL xde mase tue,jd tpakse kami naek bus ke klang utk cepat..mase dlm bus tue si A tak abesabes bdoa agar sempat jumpe maknye.. bile smp je klang,akak si A tpn,mak si A dah takde,si A mnages myesal,tak habeshabes dye slhkn dirinye..mase naek bs ke kL,smua owg pelik tgk si A mnages aje,tp ain biakn je,sbb dowg tak taw ape yg blaku..tp ain cukop tkilan,mase smp dekat kL,xde pon slh sowg fmli si A dtg jempot dye utk p hospitel (HKL),,alhamdulilah abg angkat ain sudi amek kiteowg mase tue n anta p ospitel..mase smp dekat bhgian jnazah,si A mnages smahumahunye n mintak maaf dekat arwah maknye sbb tak sempat datang..ain hnye mmpu cakap sabar je dgn si A n terime takdir yg ade..smp skarag bile ain trigat ksh tue ain mnages,sbb bnd tue blaku lepas 100 hari kmatian bapa si A..paling ain sedih jugak,mase arwah bapa si A mninggal pon si A tak dapa lihat dan tlambat..tp alhamdulillah si A skrang dapat trime cmua yg blaku tue wlaupon kkdang nmpak pd wajah dye yg dye khilangan sgtsgt.. dan alhamdulillah si A da kawen skrang n iade insan yg bole gntikn tmp mak n bapanye...

ualls kalau ade dapat brite yg ahli kluarga ualls ade yg sakit,cepatcapatlah mlawat yea.kite tak taw bile ajalnye akn smpkn..slagi hayatnye ade,lawat n sygkn la mereke d'seliling ualls walaupon mereke tue musoh ualls.. :)




TERIME KASIH MEMBACA....

yang terbaik dari ladang


(intro)
Kalau dah pipit tu mengaku pipit
Jangan mimpi terbang sebelah helang
Kalau tuan kebolehannya sikit
Jangan acah-acah kita tak pandang

Kitalah yang terbaik dari ladang
Kitalah yang terbaik dari ladang

(korus)
Yang terbaik dari ladang sudah datang-datang
Sedap bukan main bukan calang-calang
Buka selera telinga pasang-pasang
Lagu baru nombor satu sedang berkumandang

(Ariz)
Kabare Nusantara? Saya sambung bicara
Otak geliga macam ada lipan jaga
Cemburu masih kamu, yang dengki juga kamu
Tapi yang terbaik dari ladang tentulah aku
Asap warna ungu, dah lama tak kelabu
Si luncai dah lama tinggalkan dia punya labu
Aku renang ke hulu, berakit ke tepian
Aku senang dulu dan kemudian
Garuda kawan harimau di hutan
Seberang tambak singa dah mengaum
Sebelum biskut saya kehabisan
Saya kata chill, relax dan assalamualaikum

(Malique)
Assalamualaikum semua tak jawab dosa
Ariz kembali bersendaloka dan berprosa
Ramai yang cemburu dengki ada yang meradang
Kerna dia lah yang semestinya terbaik dari ladang

(ulang korus)

(Liyana Jasmay)
Ada yang mencari ada yang bertanya
Mahu berjaya bagaimana caranya?
Ada pula ragu ada buruk sangka
Kata ku pakai pelaris dan bela saka
Aku dah lalu semua dari mula
Kadang pahit kadang manis macam gula
Jangan bebal cari guru cari buku
Dunia dah ramai yang tiga suku
Tinggi-tinggi tinggi si pohon ara
Tinggi lagi kepul asap api
Tepuk dada tanyalah selera
Kalau-kalau masih belum puas hati

(ulang intro)

(ulang korus)

(Ariz)
Jangan main kasar ku lima terbaik
Aku cakap besar tatabahasa Malique
Tapi tak nak jahat nanti karma pusing balik
Nanti jadi macam Chin Peng kau tak boleh balik
Meja dah tebalik penuhkan lantai kosong
Sila goyang enjut dan lompat macam pocong
Laki jangan keras Chikaro pekik terlolong
Kalau yang lain keras sorry tak dapat tolong
Kalau kail tuan panjang sejangkal
Janganlah lautan dalam hendak diduga
Kalaulah tuan otaknya berakal
Hamba kan menanti kalau nak menduga

(Malique)
Kita tak ke mana kalau mereka nak menduga
Tapi janganlah pula keldai yang ajak kuda berlumba hah
Mereka masih cemburu dan dengki dan meradang
Kerna kitalah yang sentiasa terbaik dari ladang



TERIME KASIH MEMBACA....

CUTE LITTLE PINKY FAN GA by Iceboxrivet 2011


hye ualls..

ain join gA dari Iceboxrivet
jom join yea.
nak join klik CINIE yea.
 
 


TERIME KASIH MEMBACA....

DANIEL ADIE GIVEAWAY: Diary Motivation 2011

hye ualls...

ain join gA dari daniel...
 mehla join skali k..
nak join klik CINIE..

ain tag :


TERIME KASIH MEMBACA....

1st Giveaway dari Lieroseqiemi


hye ualls...

ain join gA dari Lieroseqiemi
ualls nak join klik CINIE yea..

"HARUSLA KERONSANG SABAH JADI PILIHAN"



TERIME KASIH MEMBACA....

GiveAway blog misztrex


hye ualls..

kali nie ain join gA dari athirah aka trez pulak..
kalau ualls nk join sempat lg,
due date smp 24 bolan 1 taw.
klik CINIE kalau ualls nak join k..

569 /113


TERIME KASIH MEMBACA....

Nadya Bubble Give-Away !

hye ualls..

ain nak join gA dari nadya nie.. 
sempat lagikn nadd??? hehhe
ualls nak join klik CINIE yea...
mane taw bole dapat adiah bwh nie kan..



ain tag




TERIME KASIH MEMBACA....

COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011


hye ualls...

ain join gA dari CC..
ualls nak join klik CINIE taw..
mane taw mng adiah2 yg comel mcm bwh nie.


 ain tag :




TERIME KASIH MEMBACA....

Giveaway Tahun Baru


hye ualls...

ain nak join gA dari nis..

hadiah utame gA nie adelah  sehelai dress cantik Korean Style tajaan butik online Bifa’s Collezion


4 lagi pemenang akan Nis hadiahkan sebuah logo percuma bertemakan floral . Kualiti grafik adalah dijamin ok..

dandandan...
5 cabutan akan dibuat (itu pun jikalau mendapat sambutan ramai lah … ) menggunakan khidmat  ” Pick Giveaway Winner” (PGW) yang sudah diinstall di dalam blog ini . Ia akan memilih secara automatik mana-mana komen yang tertera di dalam kotak komen itu nanti.
ualls nak join klik CINIE yea..



TERIME KASIH MEMBACA....

rezeki lagi

hye ualls http://www.cute-smiley.com..

lame dah ain biakn blog ni tempat lelabah bsawang http://www.cute-smiley.com...
thanx http://www.cute-smiley.comjuga pd yg dtg singah blog ain nie,,nnt ain dtg blog ualls balik yea http://www.cute-smiley.com...
skrg bz dgn keje kn (bz ke??), kene tnjukkn cth y baekkn,maklumla baru masokknhahah
buat mase nie,keje ain ok jea.tp sikit tkilan jela,sebb keje yg patot ain dpt kene tukar ckit..
ain dapat juruteknik komputer (JK), tapi kene jadi kerani smntare,ats sbb2 yg takdpt d'elakn,hehhe
nak ok on9 pon ssh..
almaklumla opis ain blog takleh bukak,facebook ape lagikn,mati kutu klu p keje takleh bukak bende yg kete nak bukak...
macammacam jd mingu nie,latop ksyg rosak lg,,waa nak betolkn kene tngu gaju la nnt..skg nak on9 kene mintak simpati adeq ain yg kecik tue,gune latop dye..

tadi mase on9,ain dpt msg dri sis yanti suruh bg details..
rupenye ain slh sowg pemenag NEW YEAR GA..


dah dua ari kot sis tngalkn msg dekat shtmix ain..
sori yea sis,arinie baru dpt anta details..
ain dapat adiah dari krafaina..
tahniah http://www.cute-smiley.com yea pd semua pmnang.



TERIME KASIH MEMBACA....

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...