}

I need opinions ualls

 salam ualls...

lame dah ain tak conteng something dekat blog nie..
harinie ain nk kongsikn berite gumbire dekat uall..
ualls ingt tak ain penah cite ain dapat intiview smbg stdy dekat CIAST??
mase tue ambilan bulan april.ain takde rezeki mase tue nk masok c2..
tapi tak saje je gedik2 nk try semak tawaran kemasukan bulan JULAI..dan nie respon yg dberi


mase nie tak caye lagi..pastue ain klik butang pengesahan tawaran.nie la respon yang dberi


dalam hati ain bsyukur sesangat.dan tak rugi dulu ain patah semangat sebab tak dapat masuk CIAST..

tapi banyak ain kene pikirkan sebab,barubaru nie ain dapat intview dekat opis mmb ain,BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (M) SDN BHD
dan khamis aritue opis tue ade call utk srh ain anta resume balik..sbb nme ain de dlm shotlis dowg utk bg dekat cstmer dowg.kalau ade rezeki dc2 mybe ain akn terime tawaran tue..ape2 tpulang pade jawapn ain terime nnt,,

tapi bile ain dapat twran masok CIAST nie,buat ain tpikir2 lagi..uall owg ptame taw bnd alah nie.ibu ayah tak taw lagi..waaa.....
plz bg respon n idea dekat ain yea...
ain pelu sgt bantuan ualls...


harinie besday ibu ain!!
selamat hari jadi ibu..
moge ibu dkurnikan kesihatan  yg baek utk jage kami adeq bradeq..n moge ibu nampak CUn selalu!!!!
angah hope ibu suke adiah angah bg tue..2je adiah ptame dari angah utk bsday ibu..nnt angah bg adiah mahal lagi yea..sayang ibu!!! 


TERIME KASIH MEMBACA....

Biggest Angry Birds PlayGround


Kami berusaha untuk mencipta RECORDS Guinness World untuk Rakyat Paling Banyak Bermain di Mobile Phone Game Relay. jom membuat sejarah, bergabung dalam kegembiraan dan memenangi hadiah hebat!  


Semua pada tarikh 11 Jun 2011 Boulevard Strip, Low Yat Plaza, KL dari 11:00-09:00. 
Tarikh ditetapkan, burung siap, nota menanti!

Daftar sekarang di nokia.com.my / angrybirds



TERIME KASIH MEMBACA....

mari kite m'bantu

For every RM10 you pledge, Alex Au-Yong will run 10 Meters! Let's make him run 100,000 Meters!


Let's do our part to help some 350 under-privileged children to build their artistic and creative skills at StART Society. For every RM10 pledged, our hero runner, Alex Au-Yong will run 10 meters! The target is to get him to run a WHOOPING 100KM! Can he do it? Pledge-up and let's find out!



TERIME KASIH MEMBACA....

samsung galaxy


Ingin mencuba smartphone sederhana tapi satu yang penuh dengan keperibadian? Dengan mini GALAXY Sony Ericsson hanya RM 599, sekarang ualls dapat tetap terhubung dengan teman ualls melalui Facebook dan Twitter mana saja dan mudah! ualls juga boleh membaca e-mel, mengakses Google Maps, mendengar muzik dan mengambil gambar mana-mana ualls pergi ok!. Galaxy Mini beroperasi pada Android 2.2 (Froyo) yang Ini mungkin salah satu smartphone paling terjangkau sekitar ini!

ualls nk samsung galaxy nie??dgn harge 599??
klik SINIE


TERIME KASIH MEMBACA....

kacang raksase naik lrt????


Stange glares from the other passengers as this funny looking bean rides through KL City in the LRT




TERIME KASIH MEMBACA....

jagung oh jagung

Watch: Awkward moment at the bus stop.


Imagine one day when you're waiting for a bus… and this fella sits beside you. Such a twist to the day right? I think I'll have a good laugh… it'll totally make my day.



TERIME KASIH MEMBACA....

Keperibadian kesihatan anda



Adakah anda Advocate (advokat adalah seseorang yang berbicara atasnama orang lain )? Seorang pelabur? Seorang pengurus? Ingin ketahui dari 4 jenis keperibadian yang  mempunyai kesan yang mendalam terhadap kesihatan dan kesejahteraan.
Wellness Profiler ini dibawa kepada anda dengan percuma, dari Nestle.
 
Pastikan anda mengetahui keperibadian kesihatan yang anda milikisebelum anda berkongsi dengan rakan-rakan anda. =)

 


TERIME KASIH MEMBACA....

clarins oh clarins

Do you know what skin-type you have? Get a personalized Clarins trial assessment here!

 

hye ualls ain ade cete nk kongsi dgn ualls! Ualls tahu tak Clarins nak bagi anda produk percuma percubaan penjagaan kulit? bukan tue jea taw, Clarins juga akan memberikan konsultasi percuma utk kecantikan yang sempurna untuk kulit anda! Ingin tahu bagaimana? Hanya ' LIKE ' Facebook Clarins, mendaftar untuk sesi skin time untuk menghadiri Clarins' eksklusif Kulit sesi konsultasi Masa dan anda akan mendapat menebus semua percubaan yg terbaru dari produk Clarins percuma! mudahkn??ape lagi klik clarins.




TERIME KASIH MEMBACA....

digi c kuning

One of these Berries will tell the truth about yourself. What Berry are you?

Discover WhatBerry Are You 2. This time, bigger, better and definitely a whole lot Berrier. Are you JariJariBerry, EnjoyBerry, KuatBerry, RajinBerry, SavvyBerry, or BuddyBerry? No matter what kind of social creature you are, there’s a Berry that’s bound to fit your lifestyle! Not only that, discover WhatBerry are you and find out how you can get tickets to the Yuna Inspired Secret Concert.





TERIME KASIH MEMBACA....

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...