}

TERIME KASIH

hari nie t'akhir ain keje dekat HKL
waa sedih pulak rasenye nk tingalkn kerusi dgn meje kesayangan sy tue!!! ape kate jom layan gamba sape dsebalik kgembiraan ain stiap hari ke opis....


pic 1: mereke yg banyak mmbantu ain!! thank ualls


pic 2: gadisgadis yg slalu dengar bebelan ain..thanx ualls,,


pic 3 : akak yg selalu dgr keluhan n kesedihan ain,bile kene mara n kene buli dgn staf opis..thanx kak wati!




pic 4 : duas yg d'pangil sotong! 
thanx sebab selalu teman ain smp pukul 6.30 dekat opis n selalu buat ain tgelak tak ingat dunia..thank daus



pic 5: nurul yg akan gantikan tempat ain..
pekakkn telinge n buat tak taw jeyea klu kene mara
ak taw ko bole!!!



pic 6 : lelaki bbaju pink..thanx sebab tahan kene buli dgn ain n thanx sebab slalu tlg angkat tpn bile ain mls nk jalan...




pada kawankawan semua,terime kasih atas budi kowg.n ain mintak maaf klu trase,tmakan.tguris hati dengan sikap,peragai,tutur kate ain selame kite knl ye..n thanx sbb sudi jd teman n mwarnekn 5hari setiap minggu ain d opis!!






TERIME KASIH MEMBACA....

MACARON

tercapat hasrat hati ain nak makan macaron
kkwn ain selalu dok cete pasal bnd alah nie..
las2 ain beli jugak dari p'four macaron
ain try utk promosi jun..
berbaloi la jugak beli RM40 untuk 25(dapat jugak extra)
jom layan gamba bawah nie...


pic 1 : sori sebahagian da di makan bos.(amek aty esok las keje)


pic 2 : sesame rase dgn budak opis...

akak2 dekat opis takleh makan,sebab manis sgt kate mereke (mmg betol pon)
tapi ain layan je sambil makan sambil minom ain bbotolbotol!!
 




TERIME KASIH MEMBACA....

JUALAN

ain nk tny...
ade tak nk beli keronsang.....


kalau nk tgk contoh desgn2 keronsang yg ade tgk bawah nie yea...

t'dapat pelbagai warna..(stok baru)


t'dapat pelbagai warna..(stok baru)


 t'dapat pelbagai warna..

ualls klu nk oder bole bg taw ain yea dan nyatakn warna ualls nk yea..ain akn carikkn warna yg ualls nk tue..
serius only!!

tak pon email jea ain : 
azryn.ain@gmail.com

selain tue jugak terdapat pelbagai jenis Cotton Flower Brooch..

nie pic dari google yea...

sori sebab cotton flower nie ade dekat kwn ain..jd xsempat nk amek gambonye...
tapi lebih kurang la mcm nie..n bayak pilihan lagi..
cume RM 2.00 satu...

ualls nk taw lebih lanjot bole email ain yea..
azryn.ain@gmail.com




yg ini tak jual yea...hehhehe
nie buah tangan dari big bos ain..
mase dye p bandung haritue...


TERIME KASIH MEMBACA....

KISAH DONGENG-STACY

sekarang ain tengah giler dengar lagu stacy yg baru tue...
suke aty ualls la nk cakap ain ketingalan ke,ape..
ain punye telingekn,,suke aty la kn...
sori ualls..

kisah dongeng
stacy

Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini

Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini

Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja




TERIME KASIH MEMBACA....

JOM CUTI

rindu nk p main game dekat genting!!!

kekawan jom la...minggu depan lepak atas sane!!!

jom la !!!
sian la kn saya nie...

TERIME KASIH MEMBACA....

SELAMAT PAGI



tuan blog kate selamat pagi..
dan
selamat hari rabu...

tuan blog tengah tunggu pukul 10.30,
nk amek kputusan mdcal checkup


TERIME KASIH MEMBACA....

LAYAN MATA

mata ngantuk..
tapi still nk layan cete 49 days nie...
rungi oo tak tgk..


sebab ade s'cantek nie

dgn

  

s'ensem nie...

sape mereke???
nnt ain kenalkn yea...


TERIME KASIH MEMBACA....

JALAN D' PERTAMA


tadi teman kwnkwn ain buke pose dekat luar....
ain nie menyebok walaupon tak pose....
sebelom tue pegi jalan beli earphones dekat maju junction
murahje 15 henget,,,
pastue jejalan teman akak dekat tempat keje tue beli spek
jom lyn gambo kami yea...


pic 1 :ain bsame spek2 yg ade dekat kedai mane tah nie..yg jnj dye dekat dalam petama..


 pic 2 : niela sis wati,,owg yg nk beli spek nie...


 pic 3 : ain pon sebok nk check power mate tambah ke tak..
sebab esok ade opoiment dgn dokt


 pic 4 : ain lagi,,,

 
pic 5 : bijik mate sape tah nie kn... (ain la tue)


nie jela mampu update..penat makan tadi...jap lg entry makanmakan yea...




TERIME KASIH MEMBACA....

PERSONAL TASTE

personal taste...
ape tue??salah satu cerite korea yea... (maaf pd yg tak suke.blog ain,suke hati ain la!! )


 

ringkasan cerite

Jeon Jin ho(Lee Min Ho) adalah seorang lelaki normal, tapi menyamar sebagai seorang gay semata-mata untuk menjadi teman serumah Park Gae in(Son Ye Jin),Hobi Jin ho termasuklah mengemas sebab dia cerewet dalam hal kebersihan, namun di samping itu, dia juga peka terhadap perasaan perempuan. Gae in adalah seorang yang sangat senang mempercayai orang, lantas orang selalu mengambil kesempatan ke atasnya.JinHo salah sorang daripadanya.Bagaimanakah perasaan Park Gae bile dapat taw Jin ho bukan seorang yg bukan gay dan bagaimana pulak perasaan park gae bile mengingati punca kematian ibunya..uall nk taw kene la tgk cerite nie smp abes...


jom kenal pelakon personal taste nie..


Son Ye Jin sebagai Park Gae 

 

comel kan!!!!

Lee Min Ho sebagai Jeon Jin Ho

                     
ensem tak??? dye nie jugak balakon dalam drama boys over flower..nk taw klik cnie

 samapai cinie je..nnt ain update cerite korea yg laen pulak yea...

감사 (gamsa)



update : skang tgh lyn cerite 49 days...nnt ain kongsikn dgn ualls yea..jgn muak sudah!!!!


TERIME KASIH MEMBACA....

SEMANIS KURMA

semanis kurma???

tapi bagi ain!!!

semanis senyuman ibu ain!!!



TERIME KASIH MEMBACA....

PORNO LA SANGAT

 hye ualls...

tadikan dok best tgk cete dalam botol yg macam haram jadah tah apeapekan (maaf yea,tue pendapat ain..)
ibu datang ketok pintu,sebab nk mintak tolong bukakkn lmn web epenyata (sape keje gov, taw la ape binatang tue..ahahah)
dan ibu ternampak somethg nie facebook ain..nk taw ape??

eheh bukan nie...

bawah nie

nobo 1 (klik untuk gemokkan)

 nobo 2 (klik untuk gemokkan)

nobo 3 (klik untuk gemokkan)

disebab ade kwnkwn ain yg dekat fb tue rajin nk tgk video porno nie,ain pulak dmarahi oleh ibu (pehal ayat mcm geli mat nie)..

ibu,angah tgk cerite dlm botol jea..bukan tgk video bukanbukan tue...hukhukhukkk




entry bukan nk aib kan owg..tp sakit aty!!sebab kowg yg rajin play bnd tue,ain kene mara!!!!

TERIME KASIH MEMBACA....

PLAYFUL KISS

sori ualls entry ain kali nie cete pasal drama korea lagi!!!
kali nie cete playful kiss (gatal!!).. kalau ualls ade da tgk mesti taw sebb ape ain nie dok ulang cete nie jugak!!!
nak taw sebab ape?? sebab ade Kim Hyun Joong !!!


playful kiss nie ceritekn ttg oh ha(Jung So Min)ni yg telah jatoh cinte dgn seung jo (Kim Hyun Joong) sowg pelajar yg pandai di sek.tapi seung jo nie tolok cinte ha ni dan tak amek kisah pon pasal ha ni nie..disebab kn blaku kjadi yg malang dan keluarga oh seung jo ade lah kwn ayah ha ni,,oh ha ni niedapat kenal dan dekat dgn seung jo nie..dan taw lebih lanjut ualls kene la tgk cete nie yea...


jom kenal sape pelakon utame cete playful kiss nie..


Kim Hyun Joong (seung jo

Jung So Min (Oh Ha Ni)

 


SEKIAN....

TERIME KASIH MEMBACA....

SURAT B'HENTI



tengah berusaha keras 
menyiapkan surat berhenti 
yg gempak!!!






TERIME KASIH MEMBACA....

MINTAK TOLONG


sape taw mane nk carik apam polkodot

gamba :google

+ macarons

 gamba :google
 
bale bagi taw ain tak,,:)
plzplzplzzz...


TERIME KASIH MEMBACA....

B.O.F ???

boys over flowers..


walaupon cete nie da lame..tapi ain stil suke tgk...
sebab ape?? sbb da jatoh cinte dgn Kim Hyun-joong aka ji hoo (dlm cete B.O.F)..

B.O.F nie bkisarkan ttg geum jan di yg tlh slmtkan sowg pelajar sek tinggi shinhwa yg kene buli dgn F4.. F4 nie pulak ade skumpulan budak2 kaya dkt sek tinggi tue,,dalam mase yg same jugak geum jan di nie suke dkt slh sowg bdk F4 nie (yoon Ji Hoo) dan dlm mase yg same jugak ketua kump F4 nie (Goo Joon Pyo) pon suke dkt jan di nie..time nie la blaku cinte 3segi(sedih pulak + comel.. nk taw lebih lanjot tengok la boys over flowers (B.O.F) nie yea..

ualls nk taw tak sebb ape yg suke tgk B.O.F nie?? sebab utame ade lah Kim Hyun-joong (yoon Ji Hoo).

encem kan!!!(maaf en chnte,tlebih sudah!!)


 dan sebab ke 2 si comel nie Koo Hye Sun (Geum Jan Di)..


comelkan dye tue..suke tgk dye dlm cete B.O.F nie!!kuat makan!! dan paling penting ain suke tgk mate dye!! 


TERIME KASIH MEMBACA....

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...