}

KAWANke ??


nape sebab kawan,aku leh lembotkan aty,
nape sebab kawan,aku boleh abaikan diri sendiri
nape sebab kawan,aku makan ati
nape sebab kawan,dye sangop wat ak nages lagi..
semuanya pasal kawan..
lebih elok takdek kawan,klu kawan tue buat kite tersekse
dan lebih baek jugak takde kawan klu paragai kalahkan setan..


TERIME KASIH MEMBACA....

perjalanan t'akhir




Di saat kita nikmati kebersamaan.Banyak hal terlewatkan begitu saja.Keceriaan, gelak-tawa serta canda ria.Semuanya mengalir begitu saja.Waktu yang tersedia seolah tak mampu untuk menampungnya.Begitu cepat berlalu.Berlari seolah tak mau berhenti.Kenangan-kenangan itu tak terasa Pergi meninggalkan semua kegembiraanKeceriaan, gelak tawa serta canda ria.Satu persatu kenangan itu hilang sekejap mata.Ada sederet senyum saat terlintas memory yang dulu kala 


sumber : google


TERIME KASIH MEMBACA....

Thank yea



terase d'hargai pulak..
mane taknye,da lame tak update blog pon.
nuffnang tetap bagi upah,
thank yea pakcik nuffnang,t bagi lebih lagi yea..













TERIME KASIH MEMBACA....

Kuatkan diri,tabahkan hati



senyum tak perlu kate apeape..



bile renung2 diri,ain terse kerdil sgt,
bile menolog dlm diri,rase tak mampu utk hadapi mase akn dtg,
tp nie jalan yg ain pilih utk lebih maju kehadapan, utk mmimpin ank bagse masa hadapan..
bile tny dalam diri,adekah ain bersedia mnjadi pendidik utk ank bagse kite..tak terjawap rasenyea...
terlalu byk tanggugjawab yg ain perlu pikul lepas bergelar pengajar nnt..
walaupun hanya sebagai intern aka baru nk pritkal utk jd pengajar,beban yg d'pikul bkn lah mudah..
mendidik remaje2 skg bkn sng,bkn mcm zaman ibu bape kite dulu,cmua mndengar kate..tapi cabaran nie yg perlu ain harugi n tempohi...
ualls doakan ain tabah dan kuat bile bergelar pengajar nnt yea...insyaallah..


yaallah,kuatkan diri hambamu ini untuk teros bdiri n menempuh harihari yg akan datang....amin...



TERIME KASIH MEMBACA....

usha kualiti handphone korg



ualls..

 jom cek kualiti handphone korg!

1st type kat handfon *#06#
then akan keluar IMEI [ International Mobile Equipment Identity]
semak nombor IMEI handphone korang di kedudukan 7 dan 8
contoh : 35851601 – 393149 – 1 – 50.....*lau contoh ni = no IMEI adalah 01
utk semak ori ke x handfon tu...let's check it out:
02 or 20 : dari China = LOW QUALITY
08 or 80: dari Germany = FAIR QUALITY
01 or 10: dari Finland = VERY GOOD
00 or 03 or 04: dari kilang asal handphone = BEST MOBILE QUALITY
13 : dari azerbaijan =VERY BAD QUALITY & DANGEROUS FOR HEALTH

ain da try..jwp dye 03 ok ...:)
copy : fB



TERIME KASIH MEMBACA....

vto 3/2011


salam ualls...

ain da selamat smp umh semalam.. penat uh angkot brg mcm da 3 taon dok ciast...
pasnie mesti windu nk p kelas,kene mara dgn penghulu, tak dpt gedik2 dkt swetconer,tak dpt gelak kuat2 smp kene mara dgn dak laki kat ostel..hahhah..
kenangankenangan...

jumaat last day kami pelajar vto 3/2011..
n jumaat 2 jugak wat makan2 aka jamuan..
jom lyn gambo bwh nie yea..



pasnie mestu rindu ualls cmua..


kesempatan nie..
saya azreen nor ain azmi meminta maaf andai sepanjang 3bulan btemu n bsua muka,ade m'lakukan kesilapan,t'guris aty,tslh kate,tmasam muke ke dgn pelajar vto 3/2011 yea..
gudluck inter nnt..nnt kowg cmua jgn lupe share ape2 yg best n xbest time intern nnt yea..





TERIME KASIH MEMBACA....

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...