}

Derme darah

as salam ualls..

semalam aktiviti ain adelah besantai dirumah..tapi petangnye ain pegi menderma darah.dah dekat setaon ain rak derme darah.last haritue dekat HKL.

semalam betemankan ajakan kawan ain,ain pun join la dia sekali derme,,

nie je gmb yang sempat ain amek.ramai sgt nurse n antende dekat situ,malu la ain nak amek gamba,

mase tengah bilik utk mgambil darah.

makanan yg mereke bagi semalam.

walaupon ain tak kaye seperti mereke yang menderme wang ringit tapi ain hanye mampu bole tersenyum dengan menderma darah utk mereke yang memerlukan..

jadi pade yang ingin menderme darah bolehla ke pusat darah negare yea..klu ade yang nk taw scedul waktu utk menderme bole pegi ke laman web pusat darah ataw klik cinie

tak rugi kalau uall menderme pon.lagi baek utk ualls ok..

TERIME KASIH MEMBACA....

0 nasihat mereke:

Post a Comment

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...