}
niat hati ain mema nak beli henpon baru.tapi simpan jela niat tue sebab masih tak mampu lagi..alhamdulillah petang tadi ayah ofer nak beli henpon ape..menlonjak gumbire la ain..
cakap la dengan ayah nak tab taw note,tapi tengok la nanti ayah pilih yang mane,sebab ayah paham ain jenis tak kesah dan apeape yang ayah pilih ain suke jea..
walaupun 3 jenis tepon ade dtangan hadiah pemberian ibu n ayah,ain masih gunekannye lagi dan syg nak bg org pinjam walaupon org itu adek ain sendiri..
jadi tengok la nanti ape ayah belikan..

p/s : sampai raye tahun nie,ain masih tak mampu nak beli somethig utk keluarge,mungkin allah duga ain dengan cara macam nie.mintakmintak rezeki kerja lepas raya ade la yea..amin...
TERIME KASIH MEMBACA....

4 hari lagi nak pulang ke kampong..
rindu nak b'raye di kuala pilah

pic : google

TERIME KASIH MEMBACA....

Purse Untuk D'jual


purses ori dari kilang untuk d'jual
jename giossardi,alain delon,alain delon,piere balmain (ikut susunan gamb yea )
rM 100 + rm 6
setiap item terhad yea..sesiape yang b'minat dan nak tanya detail bole email ain teros ataw whatsapp jeyea dan yang paling penting jangan mara ain macam aritue sebab item mane yang uall nak dah abes (ain tolog kawan jual) sape cepat dye dpt..
azryn.ain@Gmail.com


TERIME KASIH MEMBACA....

Ending Dejavu d'kinabalu



sampai sekarang ain rase tak boleh terime ending cete dejavu nie.kkadang kalau t'mis cete nie mesti tengok kat tonton.tapi laslas ending dye.emm kecewe..status fB ramai rase ape yg ain rase.. janji ain suke tengok kwn amar tue(ade kowg kesah,hahaha)


TERIME KASIH MEMBACA....

KuihRaya: Pilihan aka kesukaan ain

kalau tiap kali raya dan b'tandang ke rumah jiran almon landon nie mesti ade d'saji an untuk tetamu dan kuih nie yang bagi pandagan ain laku dan cepat abes(sebab umh ain macam tue..heeh)..
tapi laen bagi ain,sebab nye ain akan carik kuih inie dulu
kuih tart nenas.kuih kemestian ain kene ade,sebab ain takkan pandag kuih laen selaen kuih nie..sebabnye ain tak suke makan kuih yang bayak sgt ade tepung.selaen itu ini jugak
popia mini

kalau uall kuih raya ape jadi pilihan uall eh??meh kongsi same..

TERIME KASIH MEMBACA....

macammacam kite buat kalau kite bosan taw sedih an..kalau ain,nak ilang semua tue,ain bukak youtube pastu tengok video amkrew.mema abes gelak la pastue..dandan ibu ketok pintu tanya ok tak..hehee..sekian



TERIME KASIH MEMBACA....

Close
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...